Inleiding

De nieuwe generatie van ESET Endpoint Security for Android (EESA) kan worden gebruikt in combinatie met ESET PROTECT , de nieuwe management-console die extern beheer mogelijk maakt van alle ESET-beveiligingsoplossingen.

U kunt kiezen uit een Google Play-versie of webversie van ESET Endpoint Security for Android.

ESET Endpoint Security for Android-versie 4 is compatibel met:

ESET PROTECT.

ESET PROTECT On-Prem (versie 11.0 en eerder)

ESET Endpoint Security for Android is ontworpen om zakelijke mobiele apparaten te beschermen tegen de meest recente malwarebedreigingen en om uw gegevens te beschermen, zelfs als u uw apparaat bent verloren of als het is gestolen. En systeembeheerders kunnen er hiermee voor zorgen dat hun apparaten aan het beveiligingsbeleid van hun bedrijf voldoen.

ESET Endpoint Security for Android kan ook zonder extern beheer worden toegepast in kleine tot middelgrote bedrijven via ESET PROTECT. Een IT-technicus, systeembeheerder of gebruiker kan de eigen configuratie van ESET Endpoint Security for Android delen met collega's. Normaal moet u direct na de installatie van ESET Endpoint Security for Android eerst het product activeren en elke productmodule handmatig instellen, maar dankzij dit proces is dat nu overbodig.