Gebruikers die verbinding maken met ESET PROTECT

ESET PROTECT is een toepassing waarmee u ESET-producten in een netwerkomgeving kunt beheren vanaf één centrale locatie. Met het taakbeheersysteem van ESET PROTECT kunt u ESET-beveiligingsoplossingen op externe computers installeren en snel reageren op nieuwe problemen en bedreigingen. ESET PROTECT biedt zelf geen bescherming tegen schadelijke code. Maar vertrouwt hiervoor op de aanwezigheid van een ESET-beveiligingsoplossing op elke client.

ESET-beveiligingsoplossingen ondersteunen netwerken met meerdere platformtypen. Uw netwerk kan bestaan uit een combinatie van Microsoft-, Linux- en macOS-besturingssystemen en besturingssystemen die op mobiele apparaten worden uitgevoerd (mobiele telefoons en tablets).

ESET PROTECT is een nieuwe generatie van een extern beheersysteem dat aanzienlijk verschilt van eerdere versies van ESET Remote Administrator. U kunt hier de compatibiliteit met eerdere versies van ESET-beveiligingsproducten controleren:

Door ESET PROTECT On-Prem ondersteunde producten

Door ESET PROTECT ondersteunde producten

U vindt de verschillen tussen ESET PROTECT On-Prem en ESET PROTECT in onze documentatie.

note

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:

ESET PROTECT On-Prem-onlinedocumentatie.

ESET PROTECT-onlinedocumentatie.