Productactivering

Voor activering van ESET Endpoint Security for Android hebt u een ESET Mobile Threat Defense-licentie nodig. Bezoek onze pagina om aankoopopties te zien voor ESET Mobile Thread Defense. Kan worden gekocht als afzonderlijke bundel of als onderdeel van een ESET PROTECT-oplossing.

activation

Om ESET Endpoint Security for Android direct op het Android-apparaat te activeren, tikt u op het pictogram Menu in action_button_menu het hoofdscherm van ESET Endpoint Security for Android en tik op Licentie.

U kunt elk van de volgende manieren gebruiken voor het activeren van ESET Endpoint Security for Android:

Licentiecode-Een unieke reeks in het formaat XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX die wordt gebruikt voor de identificatie van de licentiehouder en activering van de licentie.

ESET Business Account: een account dat is gemaakt op de ESET Business Account-portal met verificatiegegevens (e-mailadres en wachtwoord). Via deze methode kunt u vanaf één locatie meerdere licenties tegelijk beheren.

note

ESET PROTECT kan clientapparaten stilzwijgend activeren met licenties die de Administrator beschikbaar stelt.