ESET Endpoint Security 8

ESET Endpoint Security 8 reprezintă o nouă abordare a unei reale securități integrate a computerului. Cea mai recentă versiune a motorului de scanare ThreatSense®, combinată cu modulul particularizat Firewall și Antispam, utilizează viteza și precizia pentru menținerea computerului dvs. în siguranță. Rezultatul este un sistem inteligent aflat mereu în alertă pentru prevenirea atacurilor și a software-ului dăunător care vă pun computerul în pericol.

ESET Endpoint Security 8 este o soluție de securitate completă, rezultată din eforturile noastre îndelungate de a combina protecția maximă cu efectele minime asupra funcționării sistemului. Tehnologiile avansate bazate pe inteligența artificială pot elimina în mod proactiv infiltrarea virușilor, a programelor spyware, cailor troieni, viermilor, a programelor adware, rootkit și alte atacuri de pe Internet fără a afecta performanța sistemului sau a computerului dvs.

ESET Endpoint Security 8 este conceput în principal pentru utilizarea pe stații de lucru în companii mici.

În secțiunea Utilizarea ESET Endpoint Security în mod independent puteți găsi subiecte de ajutor împărțite în mai multe capitole și subcapitole, pentru orientare și context, inclusiv pentru Descărcare, Instalare și Activare.

Utilizarea ESET Endpoint Security împreună cu ESET PROTECT într-un mediu de companie vă permite să gestionați cu ușurință orice număr de stații de lucru client, să aplicați politici și reguli, să monitorizați detectările și să configurați la distanță clienți de pe orice computer din rețea.

Capitolul Întrebări frecvente acoperă unele dintre întrebările frecvente și problemele întâmpinate.


Caracteristici și avantaje

Interfață de utilizator reproiectată

Interfața de utilizator din această versiune a fost reproiectată și simplificată semnificativ pe baza rezultatelor testelor privind gradul de utilizare. Toate textele și notificările din interfața grafică a utilizatorului au fost examinate cu atenție, iar acum interfața acceptă limbi cu scriere/citire de la dreapta la stânga, cum ar fi ebraica și araba. Ajutorul online este acum integrat în ESET Endpoint Security și oferă conținut privind asistența actualizat în mod dinamic.

Antivirus și antispyware

Detectează și curăță în mod proactiv viruși, viermi, troieni și rootkit-uri – atât versiuni cunoscute cât și neclasificate. Tehnologia Euristică avansată semnalizează chiar și programele malware nemaiîntâlnite, protejându-vă împotriva amenințărilor necunoscute și neutralizându-le înainte ca acestea să poată provoca daune. Modulele Protecție acces Web și Protecție Anti-Phishing funcționează prin monitorizarea comunicării dintre browserele Web și serverele la distanță (inclusiv SSL). Modulul Protecție client de email oferă controlul asupra comunicărilor prin email primite prin protocoale POP3(S) și IMAP(S).

Actualizări regulate

Actualizarea regulată a motorului de detecție (cunoscută anterior sub denumirea de „bază de semnături virale”) și a modulelor de program este cel mai bun mod de a asigura nivelul maxim de securitate pe computer.

ESET LiveGrid®
(Nivel de reputație cloud-powered)

Puteți verifica reputația proceselor și fișierelor în execuție direct din ESET Endpoint Security.

Administrare la distanță

ESET PROTECT sau ESET Security Management Center vă permite să gestionați dintr-o singură locație centrală produsele ESET de pe stații de lucru, servere și dispozitive mobile, într-un mediu de rețea. Utilizând Consola web ESET Security Management Center (Consola Web ESMC), puteți să implementați soluții ESET, să gestionați sarcini, să aplicați politici de securitate, să monitorizați starea sistemului și să răspundeți rapid la probleme sau la amenințări apărute pe computerele conectate la distanță.

Protecție împotriva atacurilor de rețea

Analizează conținutul traficului de rețea și protejează împotriva atacurilor de rețea. Traficul considerat dăunător va fi blocat.

Control web (numai pentru ESET Endpoint Security)

Controlul Web vă permite să blocați paginile Web care pot conține materiale potențial ofensatoare. În plus, angajatorii sau administratorii de sistem pot interzice accesul la peste 27 de categorii predefinite de site-uri Web și peste 140 de subcategorii.