Instalare (.exe)

După lansarea programului de instalare .exe, Expertul de instalare vă va ghida prin procesul de instalare.


important

Asigurați-vă că pe computer nu mai sunt instalate alte programe antivirus. Dacă pe același computer sunt instalate două sau mai multe soluții antivirus, acestea pot intra în conflict. Vă recomandăm să dezinstalați orice alte programe antivirus de pe sistemul dvs. Consultați articolul din baza de cunoștințe pentru lista instrumentelor de dezinstalare a celor mai cunoscute software-uri antivirus (disponibil în limba engleză și alte câteva limbi).

INSTALLATION_WELCOME

1.Citiți Acordul de licență pentru utilizatorul final și faceți clic pe Accept pentru a confirma acceptarea de către dvs. a Acordului de licență pentru utilizatorul final. După ce acceptați termenii, faceți clic pe Înainte pentru a continua instalarea.

INSTALLATION_EULA

2.Alegeți dacă activați sistemul de feedback ESET LiveGrid®. ESET LiveGrid® contribuie la asigurarea faptului că ESET este informat imediat și permanent despre infiltrările noi, ceea ce ne permite să ne protejăm mai bine clienții. Sistemul permite trimiterea de amenințări noi către laboratorul de viruși de la ESET, în care acestea sunt analizate, procesate și adăugate la motorul de detecție.

3.Următorul pas al procesului de instalare îl reprezintă configurarea detectării aplicațiilor potențial nedorite. Consultați capitolul Aplicații potențial nedorite pentru mai multe detalii.

4.Pasul final este confirmarea instalării făcând clic pe Instalare. Puteți instala ESET Endpoint Security într-un director specific făcând clic pe Schimbare director instalare. După finalizarea instalării, vi se va solicita activarea ESET Endpoint Security.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET