Oppgradere til en nyere versjon

Nye versjoner av ESET Endpoint Security utgis for å implementere forbedringer eller rette problemer som ikke kan ordnes med automatiske oppdateringer av programmoduler.

Det finnes flere måter å oppgradere til en nyere versjon på:

1.Automatisk, ved bruk av ESET PROTECT, ESET Security Management Center (ESMC) eller ESET PROTECT Cloud. ESET Endpoint Security versjon 8 kan ikke administreres av ESET Remote Administrator.

2.Automatisk, ved bruk av GPO eller SCCM.

3.Automatisk ved hjelp av en programoppdatering.
Siden programoppdateringen distribueres til alle brukere og kan ha innvirkning på visse systemkonfigurasjoner, utgis den etter en lang periode med testing på alle mulige systemkonfigurasjoner. Hvis du trenger å oppgradere til en nyere versjon rett etter at den er utgitt, bruker du en av metodene under.
Kontroller at du har aktivert Oppdateringsmodus i Avansert oppsett (F5) > Oppdatering > Profiler > Oppdatering for programkomponent.

4.Manuelt ved å laste ned og installere en nyere versjon over den forrige.

Anbefalte oppgraderingsscenarioer

Jeg administrerer eller vil administrere ESET-produktene mine eksternt

Hvis du administrerer mer enn 10 ESET Endpoint-produkter, bør du vurdere å håndtere oppgraderinger ved bruk av ESET PROTECT, ESET PROTECT Cloud eller ESMC.

Se følgende dokumentasjon:

ESET PROTECT | Oppgradere ESET-programvare via en klientoppgave

ESET PROTECT | Veiledning for små og mellomstore bedrifter som administrerer opptil 250 Windows ESET Endpoint-produkter

Innføring i ESET PROTECT Cloud

Manuell oppgradering på en klientarbeidsstasjon

Ikke installer versjon 8 over versjon 4.x, eller tilsvarende hvis du har en eldre eller ikke-funksjonell versjon 5.x eller 6.x av ESET Endpoint Security.

Hvis du planlegger å håndtere oppgraderinger på individuelle klientarbeidsstasjoner manuelt:

1.Bekreft at operativsystemet ditt er støttet Windows Vista og Windows XP støttes for eksempel ikke for versjon.

2.Last ned og installer en nyere versjon over den forrige.

note

Hvis du vil maksimere sjansene for en vellykket oppgradering til den nyeste versjonen 8.x, oppgraderer du fra en av følgende versjoner av ESET Endpoint Security:

5.0.2272.x

6.5.2132.x

7.3.2044.x

Ellers avinstallerer du den ESET Endpoint Security første. Hvis du vil ha mer informasjon om oppgradering ESET Endpoint Security på en klientarbeidsstasjon, kan du lese følgende ESET kunnskapsbase-artikkel.