Eldre produkt – automatisk oppgradering

ESET-produktversjonen støttes ikke lenger, og produktet er oppgradert til den nyeste versjonen.

MONITOR_RED Vanlige installasjonsproblemer

note

Hver nye versjon av ESET-produkter har mange feilrettinger og forbedringer. Eksisterende kunder med en gyldig lisens for et ESET-produkt kan oppgradere til den nyeste versjonen av det samme produktet gratis.

Slik fullfører du installasjonen:

1.Klikk på Godta og fortsett for å godta lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar lisensavtalen for sluttbrukere, klikker du på Avinstaller. Det er ikke mulig å gå tilbake til den forrige versjonen.

2.Klikk Tillat alle og fortsett for å tillate Tilbakemeldingssystemet ESET LiveGrid® eller klikk Fortsett hvis du ikke vil delta.

3.Når du har aktivert det nye ESET-produktet med lisensnøkkelen, vises Hjem-siden. Hvis lisensinformasjonen din ikke blir funnet, fortsetter du med en ny prøvelisens. Hvis lisensen du brukte i det forrige produktet, ikke er gyldig, aktiverer du ESET-produktet.

4.En omstart av enheten er nødvendig for å fullføre installasjonen.