Installasjonsmetoder

Det er flere metoder for ESET Endpoint Security-versjon 8.x-installasjon på en klientarbeidsstasjon, med mindre du distribuerer ESET Endpoint Security eksternt til klientarbeidsstasjoner via ESET PROTECT, ESET Security Management Center eller ESET PROTECT Cloud.

Installer eller oppgrader ESET Endpoint Security til versjon 6.6.x

Metoder

Formål

Nedlastingskobling

Installasjonen med ESET AV Remover

Verktøyet ESET AV Remover hjelper deg med å fjerne nesten all virusbeskyttelsesprogramvare som er installert på systemet ditt før installasjonen.

Last ned 64-biter
Last ned 32-biter

*** Installasjon (.exe)

Installasjonsprosess uten ESET AV Remover.

N/A

Installasjon (.msi)

I bedriftsmiljøer er .msi-installereren den foretrukne installasjonspakken. Dette skyldes hovedsakelig frakoblet og ekstern distribusjon som tar i bruk diverse verktøy, som ESET Security Management Center.

Last ned 64-biter
Last ned 32-biter

Kommandolinjeinstallasjon

ESET Endpoint Security kan installeres lokalt ved bruk av kommandolinje eller ekstern bruk av en klientoppgave fra ESET PROTECT eller ESET Security Management Center.

N/A

Distribusjon ved bruk av GPO eller SCCM

Bruk administrasjonsverktøy som GPO eller SCCM for å distribuere ESET Management Agent og ESET Endpoint Security til klientarbeidsstasjoner.

N/A

Distribusjon ved bruk av RMM-verktøy

ESET DEM-pluginer for verktøyet Remote Management and Monitoring (RMM) lar deg distribuere ESET Endpoint Security til klientarbeidsstasjoner.

N/A

ESET Endpoint Security er tilgjengelig på mer enn 30 språk.