Installasjon (.exe)

Når du har startet installasjonsprogrammet fører installasjonsveiviseren deg gjennom installasjonsprosessen.


important

Forsikre deg om at ingen andre virusprogrammer er installert på datamaskinen. Hvis to eller flere virusbeskyttelsesløsninger installeres på samme datamaskin, kan de komme i konflikt med hverandre. Vi anbefaler at du avinstallerer andre virusprogrammer på systemet. Du finner en liste over avinstalleringsverktøy for vanlige antivirusprogrammer i vår kunnskapsbaseartikkel (tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).

INSTALLATION_WELCOME

1.Les Lisensavtale for sluttbruker, og klikk på Jeg godtar for å bekrefte at du godtar lisensavtalen for sluttbruker. Klikk på Neste etter at du har akseptert vilkårene for å fortsette installasjonen.

INSTALLATION_EULA

2.Velg om du skal aktivere tilbakemeldingssystemet ESET LiveGrid®. ESET LiveGrid® bidrar til at ESET øyeblikkelig og kontinuerlig informeres om nye infeksjoner, noe som gjør at vi kan beskytte kundene våre bedre. Systemet lar deg sende inn nye trusler til ESET-viruslaben, hvor de analyseres og legges til i deteksjonsmotoren.

3.Det neste trinnet i installasjonen er å konfigurere deteksjon av potensielt uønskede programmer. Se kapittelet Potensielt uønskede programmer for flere detaljer.

4.Det siste trinnet er å bekrefte installasjonen ved å klikke på Installer. Du kan installere ESET Endpoint Security til en spesifikk mappe ved å klikke på Endre installasjonsmappe. Etter at installasjonen er fullført bes du om å aktivere ESET Endpoint Security.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET