Distribusjon ved bruk av GPO eller SCCM

Utenom å installere ESET Endpoint Security direkte på en klientarbeidsstasjon eller ekstern distribusjon ved hjelp av en serveroppgave i ESMC, kan du også installere ved hjelp av administrasjonsverktøy som et gruppepolitisk objekt (GPO), Software Center Configuration Manager (SCCM), Symantec Altiris eller Puppet.

Administrert (anbefalt)

For administrerte datamaskiner installerer vi først ESET Management Agent, og distribuerer deretter ESET Endpoint Security via ESET Security Management Center (ESMC). ESMC må være installert i nettverket ditt.

1.Last ned frittstående installasjonsprogram for ESET Management Agent.

2.Forbered GPO/SCCM-skriptet for ekstern distribusjon.

3.Distribuer ESET Management Agent ved å bruke GPO eller SCCM.

4.Forsikre deg om at klientdatamaskiner er lagt til i ESMC.

5.Distribuer og aktiver ESET Endpoint Security til dine klientdatamaskiner.

note

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Distribuer ESET Management Agent via SCCM eller GPO

Distribuer ESET Management Agent ved bruk av et objekt for grupperetningslinjer (GPO)