Installationsmetoder

Der er flere metoder til installation af ESET Endpoint Security version 8. på en klientarbejdsstation, medmindre du udruller ESET Endpoint Security fra en fjernplacering på klientarbejdsstationer via ESET PROTECT, ESET Security Management Center eller ESET PROTECT Cloud.

Installér eller opgrader ESET Endpoint Security til version 6.6.x

Metode

Formål

Link til overførsel

Installation med ESET AV Remover

Værktøjet ESET AV Remover hjælper dig med at fjerne næsten alle antivirusprogrammer, der tidligere er installeret på dit system, før installationen går i gang.

Hent 64-bit
Hent 32-bit

Installation (.exe)

Installationsproces uden ESET AV Remover.

N/A

Installation (.msi)

I virksomhedsmiljøer er .msi-installationsfilen den foretrukne installationspakke. Det skyldes især offline og eksterne udrulninger, der bruger diverse værktøjer, f.eks. ESET Security Management Center.

Hent 64-bit
Hent 32-bit

Installation via kommandolinje

ESET Endpoint Security kan installeres lokalt ved hjælp af kommandolinjen eller fra en fjernplacering via en klientopgave fra ESET PROTECT eller ESET Security Management Center.

N/A

Udrulning ved hjælp af GPO eller SCCM

Brug administrationsværktøjer, f.eks. GPO eller SCCM, til at udrulle ESET Management Agent og ESET Endpoint Security på klientarbejdsstationer.

N/A

Udrulning ved hjælp af RMM-værktøjer

ESET DEM-plugin'er til RMM-værktøjet (Remote Management and Monitoring) giver dig mulighed for at udrulle ESET Endpoint Security på klientarbejdsstationer.

N/A

ESET Endpoint Security er tilgængelig på mere end 30 sprog.