Udrulning ved hjælp af GPO eller SCCM

Ud over at installere ESET Endpoint Security direkte på en klientarbejdsstation eller fjernimplementere det ved hjælp af en serveropgave i ESMC kan du også installere det ved hjælp af administrationsværktøjer som Gruppepolitikobjekt (GPO), Software Center Configuration Manager (SCCM), Symantec Altiris eller Puppet.

Administreret (anbefales)

I forbindelse med en administreret computer installerer vi først ESET Management Agent og udruller derefter ESET Endpoint Security via ESET Security Management Center (ESMC). ESMC skal være installereret på dit netværk.

1.Hent det enkeltstående installationsprogram til ESET Management Agent.

2.Klargør GPO/SCCM-fjernudrulningsscriptet.

3.Udrul ESET Management Agent enten ved hjælp af GPO eller SCCM.

4.Kontrollér, at klientcomputerne er føjet til ESMC.

5.Udrul og aktivér ESET Endpoint Security på din klientcomputer.

note

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Udrul ESET Management Agent via SCCM eller GPO

Udrul ESET Management Agent ved hjælp af et gruppepolitikobjekt (GPO)