Installation (.exe)

Når du starter .exe-installationsfilen, fører installationsguiden dig gennem installationsprocessen.

important

Kontrollér, at der ikke er installeret andre antivirusprogrammer på din computer. Hvis to eller flere antivirusløsninger er installeret på én computer, kan de skabe konflikter for hinanden. Vi anbefaler, at du afinstallerer eventuelle andre antivirusprogrammer på systemet. Se artiklen i vidensbasen for at få en liste over værktøjer til fjernelse af programmer for normal antivirussoftware (findes på engelsk og flere andre sprog).

INSTALLATION_WELCOME

1.Læs Slutbrugerlicensaftale, og klik på Jeg accepterer for at acceptere den. Klik på Næste, når du har accepteret vilkårene, for at fortsætte installationen.

INSTALLATION_EULA

2.Vælg, om du vil aktivere ESET LiveGrid®-feedbacksystemet. ESET LiveGrid® hjælper dig med at sikre, at ESET får hurtig og løbende besked om nye infiltrationer, hvilket giver os bedre mulighed for at beskytte vores kunder. Systemet giver dig mulighed for at indsende nye trusler til ESETs viruslaboratorium, hvor de analyseres, behandles og tilføjes i registreringsprogrammet.

3.Næste trin i installationsprocessen er konfiguration af registrering af potentielt uønskede programmer. Se kapitlet Potentielt uønskede programmer for at få flere oplysninger.

4.Som det sidste skal du bekræfte installationen ved at klikke på Installer. Du kan installere ESET Endpoint Security i en bestemt mappe ved at klikke på Skift installationsmappe. Når installationen er fuldført, bliver du bedt om at aktivere ESET Endpoint Security.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET