Fjernovervågning og -administration

Fjernovervågning og administration (RMM) er processen med at overvåge og kontrollere softwaresystemer ved hjælp af en lokalt installeret agent, som administrationstjenesteudbyderen har adgang til.

ERMM – ESET-plugin til RMM

Standardinstallationen af ESET Endpoint Security indeholder filen ermm.exe, der findes i Endpoint-programmet i mappen:
C:\Program Files\ESET\ESET Security\ermm.exe

ermm.exe er et kommandolinjeværktøj, der er designet til at lette administrationen af slutpunktsprodukter, og som kommunikerer med alle RMM-plugin'er.

ermm.exe udveksler data med RMM-plugin'en, som kommunikerer med den RMM-agent, der er knyttet til en RMM-server. ESET RMM-værktøjet er som standard deaktiveret.

Yderligere ressourcer

ERMM-kommandolinje

Liste over ERMM JSON-kommandoer

Sådan aktiveres fjernovervågning og -administrationESET Endpoint Security

ESET Direct Endpoint Management-plugin'er til RMM-løsninger fra tredjepart

RMM-serveren kører som en tjeneste på en tredjepartsserver. Du kan finde flere oplysninger i følgende onlinebrugervejledninger til ESET Direct Endpoint Management:

ESET Direct Endpoint Management-plugin til ConnectWise Automate

ESET Direct Endpoint Management-plugin til DattoRMM

ESET Direct Endpoint Management til Solarwinds N-Central

ESET Direct Endpoint Management til NinjaRMM