Hjælp og support

ESET Endpoint Security indeholder fejlfindingsværktøjer og supportoplysninger, der hjælper dig med at løse problemer, som måske opstår.

ICON_HELP_PRODUCT Installeret produkt

Om ESET Endpoint Security – Viser oplysninger om din kopi af ESET Endpoint Security.

Fejlfinding af produkt – Klik på dette link for at finde løsninger på de hyppigst forekommende problemer.

Fejlfinding af licens – Klik på dette link for at finde løsninger på problemer med aktivering eller ændring af licens.

Skift licens – Klik for at starte aktiveringsvinduet og aktivere dit produkt.

ICON_HELP_HELP Hjælpeside - Klik på dette link for at åbne ESET Endpoint Security-hjælp-siderne.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk support

Anmod om support – Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, kan du bruge denne formular, der findes på ESETs websted, til hurtigt at kontakte den tekniske supportafdeling. På baggrund af dine indstillinger vises vinduet til indsendelse af oplysninger om din systemkonfiguration, før webformularen udfyldes.

Oplysninger til teknisk support – Når du bliver bedt om det, kan du kopiere og sende oplysninger til ESETs tekniske support (f.eks. produktnavn, produktversion, operativsystem og processortype).

ESET Log Collector – Links til artiklen i ESET-vidensbasen, hvor du kan hente ESET Log Collector, et program, der automatisk indsamler oplysninger og logge fra en computer for at hjælpe med at løse problemer hurtigere. Du kan finde flere oplysninger i onlinebrugervejledningen til ESET Log Collector.

Aktivér Avanceret logføring for at oprette avancerede logfiler for alle tilgængelige funktioner for at hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer. Minimumomfang af logføring er angivet til niveauet Diagnosticering. Avanceret logføring deaktiveres automatisk efter to timer, medmindre du stopper det tidligere ved at klikke på Stop avanceret logføring. Når alle logfiler er oprettet, vises meddelelsesvinduet, der giver direkte adgang til mappen Diagnosticering med de oprettede logfiler.

ICON_HELP_KB VidensbaseESETs vidensbase indeholder svar på de fleste ofte stillede spørgsmål samt anbefalede løsninger til forskellige problemer. ESETs tekniske specialister opdaterer jævnligt vidensbasen, og den er derfor et stærkt redskab til løsning af forskellige problemer.