Om ESET Endpoint Security

Dette vindue indeholder oplysninger om den installerede version af ESET Endpoint Security, dit operativsystem og dine systemressourcer.

Klik på Installerede komponenter for at se oplysninger om listen over installererede programmoduler og deres version. Du kan kopiere oplysninger om moduler til udklipsholderen ved at klikke på Kopiér. Dette kan være nyttigt under fejlfinding, eller når du kontakter teknisk support.

ABOUT