Systeemconfiguratiegegevens verzenden

Om zo snel en nauwkeurig mogelijk hulp te kunnen bieden, heeft ESET informatie nodig over de configuratie van ESET Endpoint Security, uitvoerige informatie over uw systeem en de actieve processen (ESET SysInspector-logbestand), en de registergegevens. ESET gebruikt deze gegevens alleen om de klant technische hulp te kunnen bieden.

Met het webformulier verzendt u de gegevens van uw systeemconfiguratie naar ESET. Selecteer Deze informatie altijd verzenden als u deze actie voor dit proces wilt laten onthouden. Als u het formulier wilt verzenden zonder gegevens te verzenden, klikt u op Geen gegevens verzenden. U kunt ESET Technische ondersteuning bellen via het onlineondersteuningsformulier.

Deze instelling kan ook worden geconfigureerd in Geavanceerde instellingen > Hulpmiddelen > Diagnostiek > Technische ondersteuning.

note

Opmerking

Als u hebt besloten om systeemgegevens te verzenden, moet u het webformulier invullen en verzenden, anders wordt er geen ticket voor u gemaakt en gaan uw systeemgegevens verloren.