Info over ESET Endpoint Security

Dit venster biedt informatie over de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security, uw besturingssysteem en systeembronnen.

Klik op Geïnstalleerde onderdelen voor meer informatie over de lijst met geïnstalleerde programmamodules. U kunt informatie over modules naar het Klembord kopiëren door op Kopiëren te klikken. Dit kan van pas komen tijdens het oplossen van problemen of wanneer u contact opneemt met Technische ondersteuning.

ABOUT