ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Integracije

Integracija programa ESET Endpoint Security sa klijentom e-pošte podiže nivo aktivne zaštite od zlonamernog koda u e-porukama. Ako je vaš klijent e-pošte podržan, možete da aktivirate integraciju u programu ESET Endpoint Security. Ako je program ESET Endpoint Security integrisan sa klijentom e-pošte, njegova traka sa alatkama se ubacuje direktno u klijenta e-pošte kako bi zaštita e-pošte bila efikasnija. Da biste uredili podešavanja integracije, otvorite Napredno podešavanje > Zaštite > Zaštita klijenta e-pošte > Zaštita poštanskog sandučeta > Integracija.

Integriši u program Microsoft OutlookMicrosoft Outlook je trenutno jedini podržani klijent e-pošte. Zaštita e-pošte funkcioniše kao dodatna komponenta. Osnovna prednost dodatne komponente je u tome što je nezavisna od protokola koji se koristi. Kada klijent e-pošte primi šifrovanu poruku, ona se dešifruje i šalje skeneru za viruse. Pogledajte ovaj članak ESET baze znanja za celu listu podržanih Microsoft Outlook verzija.

Napredna obrada klijenta e-pošte – Obrađuje dodatne Outlook Messaging API (MAPI) događaje: Objekat izmenjen (fnevObjectModified) i objekat kreiran (fnevObjectCreated). Ako dolazi do usporavanja sistema prilikom rada sa klijentom e-pošte, deaktivirajte ovu opciju.