Gebruikersinterface

Als u het gedrag van de grafische gebruikersinterface (GUI) van het programma wilt configureren, opent u Geavanceerde instellingen > Gebruikersinterface.

U kunt de visuele weergave en effecten van het programma wijzigen in het scherm Elementen van gebruikersinterface in Geavanceerde instellingen.

Als u maximaal wilt worden beveiligd door uw beveiligingssoftware, kunt u verwijderen en ongeautoriseerde wijzigingen voorkomen door de instellingen te beveiligen met een wachtwoord via het hulpmiddel Toegangsinstellingen.

note

Als u het gedrag van systeemmeldingen, detectiewaarschuwingen en toepassingsstatussen wilt configureren, raadpleeg dan het gedeelte Meldingen.

De Presentatiemodus is handig voor gebruikers die in een toepassing willen werken zonder te worden gestoord door pop-upvensters, geplande taken en andere onderdelen die de processor en het werkgeheugen zouden kunnen belasten.

Zie ook Hoe kan ik de ESET Endpoint Security-gebruikersinterface minimaliseren? (handig voor niet-beheerde omgevingen).