Geavanceerde instellingen

Met Geavanceerde instellingen kunt u gedetailleerde instellingen voor ESET Endpoint Security configureren die aansluiten op uw behoeften.

Als u Geavanceerde instellingen wilt gebruiken, opent u het hoofdprogrammavenster en drukt u op F5 op het toetsenbord of klikt u op Instellingen > Geavanceerde instellingen.

note

Wanneer u beleid in ESET PROTECT On-Prem Web Console maakt, kunt u de vlag voor elke instelling selecteren. Instellingen met de vlag Afdwingen hebben prioriteit en kunnen niet worden genegeerd door later beleid (zelfs als het latere beleid een afdwingvlag heeft). Dit zorgt ervoor dat deze instelling niet wordt gewijzigd (bijvoorbeeld door gebruikers of door later beleid tijdens het samenvoegen). Zie Vlaggen in de online-Help van ESET PROTECT On-Prem voor meer informatie.

note

Op basis van uw Toegangsinstellingen wordt u mogelijk gevraagd een wachtwoord te typen om Geavanceerde instellingen te openen.

In Geavanceerde instellingen kunt u de volgende instellingen configureren:

CONFIG_SCANNER