Interaktive varsler

important

Er du ute etter informasjon om vanlige varsler og meldinger?

I delen Interaktive varsler i Avansert oppsett > Varslinger kan du konfigurere hvordan meldingsbokser og interaktive varsler for deteksjoner som krever en beslutning fra brukeren (f.eks. potensielle phishing-nettsteder), håndteres av ESET Endpoint Security.

CONFIG_ALERT

Interaktive varsler

Hvis du deaktiverer Vis interaktive varsler, skjules alle varselvinduer samt dialogbokser i nettleseren. Dette er kun egnet i et begrenset antall spesifikke situasjoner.

• For uadministrerte brukere anbefaler vi å beholde standardoppsettet for dette alternativet (aktivert).
  • For administrerte brukere, hold dette oppsettet aktivert, og velg en forhåndsdefinert handling for brukere på Liste over interaktive varsler.

Interaktive varsler – Klikk på Rediger for å velge hvilke interaktive varsler som skal vises.

Meldingsbokser

For å lukke meldingsboksene automatisk etter en viss tid, velg alternativet Lukk meldingsbokser automatisk. Hvis de ikke lukkes manuelt, blir varselvinduer lukket automatisk når den angitte tiden har forløpt.

Tidsavbrudd i sekunder – Angir varigheten for varselsynligheten. Verdien må være mellom 10 og 999 sekunder.

Bekreftelsesmeldinger – Klikk på Rediger for å vise en liste over bekreftelsesmeldinger du kan velge å vise eller ikke vise.