Beskyttelse mot nettverksangrep (IDS)

Beskyttelse mot nettverksangrep (IDS) forbedrer deteksjon av utnyttelser av kjente sårbarheter. Les mer om Beskyttelse mot nettverksangrep i ordlisten. Hvis du vil konfigurere beskyttelser mot nettverksangrep, åpner du Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettverkstilgang > Beskyttelser mot nettverksangrep.

Aktiver Beskyttelse mot nettverksangrep (IDS) – Analyserer innholdet i nettverkstrafikk som ikke snappes opp av brannmurreglene. All trafikk som anses som skadelig vil bli blokkert og trusselen vil bli nøytralisert.

Aktiver Botnet-beskyttelse – Oppdager og blokkerer kommunikasjonen med ondsinnede kommando- og kontrollservere basert på typiske mønstre når datamaskinen er infisert og en bot forsøker å kommunisere. Les mer om Botnet-beskyttelse i ordlisten.

IDS-regler – Dette alternativet lar deg konfigurere avanserte filtreringsalternativer for gjenkjenning av flere typer angrep og utnyttelser som kan rettes mot datamaskinen.

Alle viktige hendelser som oppdages av nettverksbeskyttelse, lagres i en loggfil. Se nettverksbeskyttelsesloggen for mer informasjon.