Liste over programmer som er unntatt fra deteksjon

Brannmuren i ESET Endpoint Security oppdager endringer i programmer som det finnes regler for (se Programendring oppdaget).

I noen tilfeller kan det hende at du ikke vil bruke denne funksjonaliteten for enkelte programmer hvis vil utelukke dem fra å bli kontrollert av brannmuren.

Legg til – Åpner et vindu der du kan velge et program du vil legge til i listen over programmer som ikke er utelatt fra endringsdeteksjon. Du kan velge fra en liste over programmer som kjører med åpen nettverkskommunikasjon, som brannmurregel finnes for, eller legge til et bestemt program.

Rediger – Åpner et vindu der du kan endre plasseringen for et program som er på listen over programmer som ikke er utelatt fra endringsdeteksjon. Du kan velge fra en liste over programmer som kjører med åpen nettverkskommunikasjon, som brannmurregelen finnes for, eller endre plasseringen manuelt.

Fjern – Programmet legges til i listen over programmer som utelukkes fra gjenkjenning av endringer.