Avansert oppsett

Avanserte oppsett lar deg konfigurere detaljerte ESET Endpoint Security oppsett for å passe med dine behov.

For å åpne Avanserte oppsett, åpne hovedprogramvinduet og trykk på F5-tasten på tastaturet eller klikk på Oppsett > Avanserte oppsett.

note

Når du lager en policy fra ESET PROTECT On-Prem Webkonsoll kan du velge flagg for hver innstilling. Innstillinger med Kraft-flagg har prioritet og kan ikke overskrives av en senere policy (selv om senere policy har et Force-flagg). Dette sikrer at denne innstillingen ikke endres (for eksempel av brukeren eller av senere policyer ved sammenslåing). For mer informasjon, se Flagg i ESET PROTECT On-Prem ERA Online hjelp.

note

Basert på ditt Tilgangsoppsett, kan du bli bedt om å skrive inn et passord for å åpne Avanserte oppsett.

I Avanserte oppsett kan du konfigurere følgende oppsett:

CONFIG_SCANNER