Web og e-mail

Hvis du vil konfigurere Internet- og e-mailbeskyttelse, skal du klikke på Internetbeskyttelse i vinduet Opsætning. Herfra kan du få adgang til mere detaljerede programindstillinger.

Klik på skyderikonet MODULE_ENABLED for midlertidigt at standse eller deaktivere de enkelte beskyttelsesmoduler.

warning

Hvis du slår beskyttelsesmoduler fra, kan det nedsætte computerens beskyttelsesniveau.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klik på tandhjulsikonet GEAR_black ud for et beskyttelsesmodul for at få adgang til avancerede indstillinger for det pågældende modul.

Sikker browser – Beskytter dine følsomme data, mens du browser online.

I modulet Webkontrol kan du konfigurere indstillinger, der giver administratorer automatiserede værktøjer, som hjælper med at beskytte deres arbejdsstationer og angive begrænsninger for browsing på internettet. Formålet med webkontrolfunktionaliteten er at forhindre adgang til sider med upassende eller skadeligt indhold. Se Webkontrol for at få flere oplysninger.

Forbindelse til internettet er en standardfunktion i personlige computere. Desværre er internettet også blevet hovedmediet til distribution af skadelig kode. Af den grund er det vigtigt, at du nøje overvejer dine indstillinger or Internetbeskyttelse.

Anti-Phishing-beskyttelse er et andet beskyttelseslag, der styrker forsvaret mod ulovlige websteder, som forsøger at anskaffe adgangskoder og andre følsomme oplysninger.

Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer e-mailkommunikation, der modtages via POP3(S)- og IMAP(S)-protokollerne. Ved hjælp af plug-in-programmet til din e-mailklient kontrollerer ESET Endpoint Security al kommunikation fra e-mailklienten.

Antispambeskyttelse filtrerer uønskede e-mail-meddelelser.

Hvis du vil anvende Antispambeskyttelse, skal du klikke på tandhjulsikonet GEAR og vælge en af følgende indstillinger:

• Konfigurer – Åbner avancerede indstillinger for beskyttelse af e-mailklienter og antispambeskyttelse.
  • Brugerens adresseliste (hvis aktiveret) – Åbner et dialogvindue, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser for at definere antispamreglerne. Regler på denne liste anvendes på den aktuelle bruger.
  • Global adresseliste (hvis aktiveret) – Åbner et dialogvindue, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser for at definere antispamreglerne. Regler på denne liste anvendes på alle brugere.