ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security repræsenterer en ny fremgangsmåde til ægte integreret computersikkerhed. Den seneste version af scanningsprogrammet ESET LiveGrid® kombineret med vores tilpassede firewall og antispammoduler er hurtig og præcis, så computerens sikkerhed bevares. Resultatet er et intelligent system, der hele tiden er på vagt over for angreb og skadelig software, der sætter din computer i fare.

ESET Endpoint Security er en komplet sikkerhedsløsning, der er produceret på basis af en langsigtet indsats til kombinering af maksimal beskyttelse og minimal størrelse. De avancerede teknologier, der er baseret på kunstig intelligens, kan proaktivt eliminere infiltrationer fra virus, spyware, trojanske heste, orme, adware, rootkits og andre angreb fra internettet uden at svække systemydelsen eller afbryde computeren.

ESET Endpoint Security er primært designet til brug på arbejdsstationer i virksomhedsmiljøer.

I afsnittet Brug af ESET Endpoint Security alene kan du finde Hjælp-emner inddelt i flere kapitler og underkapitler, så du får vejledning og kontekst, herunder Overførsel, Installation og Aktivering.

Hvis du bruger ESET Endpoint Security med ESET PROTECT i et virksomhedsmiljø, kan du nemt styre et hvilket som helst antal klientarbejdsstationer, anvende politikker og regler, overvåge fundne elementer og fjernkonfigurere klienter fra hvilken som helst netværkscomputer.

Kapitlet Almindelige spørgsmål dækker nogle af de oftest stillede spørgsmål og problemer, der opstår.


Funktioner og fordele

Brugerflade med nyt design

Brugerfladen i denne version har fået et helt nyt design og er blevet forenklet på baggrund af resultater af brugstest. Alle ord og meddelelser på brugerfladen er nøje gennemgået, og brugerfladen understøtter nu højre mod venstre-sprog, f.eks. hebraisk og arabisk. Onlinehjælp er nu integreret i ESET Endpoint Security og tilbyder dynamisk opdateret supportindhold.

Mørk tilstand

En udvidelse, der hjælper dig med hurtigt at skifte skærmens tema til et mørkt tema. Du kan vælge dit foretrukne farveskema i Brugerfladeelementer.

Antivirus og antispyware

Registrerer proaktivt og renser mere kendte og ukendte virusser, orme, trojanske heste og rootkit. Avanceret heuristik markerer selv aldrig tidligere set malware, så du beskyttes mod ukendte trusler og neutraliserer dem, før de kan gøre skade. Internetbeskyttelse og Anti-Phishing fungerer ved at overvåge kommunikation mellem webbrowsere og fjernservere (herunder SSL). Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer den e-mailkommunikation, der modtages gennem POP3(S)- og IMAP(S)-protokoller.

Regelmæssige opdateringer

Ved at foretage en regelmæssig opdatering af registreringsprogrammet (tidligere kaldet "virussignaturdatabasen") og programmodulerne opnår du det maksimale sikkerhedsniveau på computeren.

ESET LiveGrid®
(Cloud-drevet omdømme)

Du kan kontrollere omdømmet af kørende processer og filer direkte fra ESET Endpoint Security.

Fjernadministration

ESET PROTECT giver dig mulighed for at administrere ESET-produkter på arbejdsstationer, servere og mobilenheder i et netværksmiljø fra én central placering. Ved hjælp af ESET PROTECT Web Console (ESET PROTECT Web Console) kan du udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller trusler på fjerncomputere.

Beskyttelse mod netværksangreb

Analyserer indholdet i netværkstrafik og beskytter mod netværksangreb. Trafik, der opfattes som skadelig, blokeres.

Webkontrol (kun ESET Endpoint Security)

Webkontrol sætter dig i stand til at blokere websider, der kan indeholde potentielt stødende materiale. Derudover kan arbejdsgivere eller systemadministratorer forbyde adgang til mere end 27 foruddefinerede webstedskategorier og over 140 underkategorier.