Internetbeskyttelse

Forbindelse til internettet er en standardfunktion i en pc. Desværre er det også blevet hovedmediet til overførsel af skadelig kode. Internetbeskyttelse fungerer ved at overvåge kommunikation mellem browsere og fjernservere og overholder reglerne for HTTP (Hypertext Transfer Protocol) og HTTPS (krypteret kommunikation).

Adgang til websider, som man ved indeholder skadeligt indhold, blokeres, før der hentes indhold. Alle andre websider scannes af ThreatSense-scanningsprogrammet, når de indlæses, og blokeres, hvis der bliver fundet skadeligt indhold. Internetbeskyttelse tilbyder to beskyttelsesniveauer: blokering efter blackliste og blokering efter indhold.

Det anbefales på det kraftigste, at Internetbeskyttelse aktiveres. Du kan få adgang til denne indstilling fra hovedvinduet i ESET Endpoint Security ved at navigere til Opsætning > Internetbeskyttelse > Internetbeskyttelse.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Internetbeskyttelse viser følgende meddelelse i din browser, når webstedet er blokeret:

WEB_BLOCKED

note

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Følgende indstillinger er tilgængelige i Avanceret opsætning (F5) > Web og e-mail > Internetbeskyttelse:

Basis – Du kan aktivere eller deaktivere denne funktion fra Avanceret opsætning.

Webprotokoller – Her kan du konfigurere overvågning for disse standardprotokoller, som bruges af de fleste internetbrowsere.

Administration af URL-adresse – Her kan du angive URL-adresser, der skal blokeres, tillades eller udelades fra kontrol.

ThreatSense parametre – Du kan bruge Avanceret opsætning af virusscanner til at konfigurere indstillinger, f.eks. typer af elementer, der skal scannes (e-mails, arkiver osv.), registreringsmetoder for internetbeskyttelse osv.

CONFIG_WEB_ACCESS