Avanceret opsætning af internetbeskyttelse

Følgende indstillinger er tilgængelige i Avanceret opsætning (F5) > Web og e-mail > Internetbeskyttelse > Basis:

Aktivér internetbeskyttelse – Når indstillingen er deaktiveret, kører Internetbeskyttelse og Anti-Phishing-beskyttelse ikke.

Aktivér avanceret scanning af browserscripts – Når indstillingen er aktiveret, kontrollerer antivirusscanneren alle JavaScript-programmer, der køres af registreringsprogrammet.

note

Det anbefales på det kraftigste, at du lader indstillingen Internetbeskyttelse være aktiveret.