Beskyttelse af e-mail-klient

Se Integration af ESET Endpoint Security med din e-mailklient for at konfigurere integrationen.

Indstillinger for e-mailklientfindes under Avanceret opsætning (F5) > Web og e-mail > Beskyttelse af e-mailklienter > E-mailklient.

E-mailklienter

Aktivér e-mailbeskyttelse ved hjælp af klient-plugin'er – Når indstillingen er deaktiveret, er beskyttelse af e-mail ved hjælp af klient-plugin'er slået fra.

E-mail, der skal scannes

Vælg e-mails, der skal scannes:

• Modtaget e-mail
  • Sendt e-mail
  • Læst e-mail
  • Ændret e-mail

note

Vi anbefaler, at du lader Aktivér e-mailbeskyttelse ved hjælp af klient-plugin'er være aktiveret. Selv hvis integration ikke er aktiveret eller fungerer, er e-mailkommunikation stadig beskyttet af protokolfiltrering (IMAP/IMAPS og POP3/POP3S).

Handling, der skal udføres på inficeret e-mail

Ingen handling – Hvis denne indstilling er aktiveret, identificerer programmet inficerede vedhæftede filer, men foretager ikke nogen handling i forhold til e-mailene.

Slet e-mail – Programmet underretter brugeren om infiltrationer og sletter meddelelsen.

Flyt e-mail til mappen Slettet post – Inficerede e-mails flyttes automatisk til mappen Slettet post.

Flyt e-mail til mappen (standardhandling) – Inficerede e-mails flyttes automatisk til den angivne mappe.

Mappe – Angiv den brugerdefinerede mappe, som inficerede mails skal flyttes til, når de findes.

Gentag scanning efter opdatering – Gentager scanning af inficerede e-mails efter en opdatering af registreringsprogrammet, hvis aktiveret.

Acceptér scanningsresultater fra andre moduler – Giver e-mailbeskyttelsesmodulet tilladelse til at bruge scanningsresultaterne der modtages fra andre beskyttelsesmoduler, i stedet for at scanne igen.