Verktyg

Så här konfigurerar du ESET Endpoint Antivirus for macOS på distans:

1.I ESET PROTECT On-Prem klickar du på Policyer > Ny policy och skriver ett namn på policyn.

note

Om du vill justera inställningarna i en befintlig policy för ESET Endpoint for macOS (V7+) klickar du på den policy som du vill ändra i listan med policyer och klickar på Redigera > Inställningar.

2.Klicka på Inställningar och välj ESET Endpoint for macOS (V7+) på den nedrullningsbara menyn.

3.Justera önskade inställningar.

4.Klicka på Fortsätt > Tilldela och välj lämplig grupp med datorer.

5.Klicka på OK > Slutför.

note

Se programpreferenser för information om hur du konfigurerarESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Verktyg kan du konfigurera följande inställningar:

Schemaläggare

Schemaläggaren hanterar och startar schemalagda genomsökningsaktiviteter på begäran med fördefinierade inställningar och egenskaper.

Klicka på Redigera bredvid Aktiviteter om du vill visa en lista över alla schemalagda aktiviteter och konfigurationsegenskaper.

Om du vill redigera konfigurationen för en befintlig schemalagd aktivitet väljer du aktiviteten du vill ändra och klickar på Redigera. Om du vill ta bort en aktivitet väljer du aktiviteten och klickar på Ta bort.

Så här lägger du till en ny aktivitet:

1.Klicka på Lägg till längst ned i listan.

2.Ange ett namn för aktiviteten och ange tiden för aktivitetskörningen.

3.Välj dagar då aktiviteten ska köras upprepade gånger. Klicka på Nästa.

4.Välj Genomsökningsprofil som ska användas i den schemalagda genomsökningen. Om du vill visa och redigera genomsökningsprofiler, se Genomsökningar efter skadlig kod.

5.Definiera genomsökningsmålen, välj om de identifierade objekten ska rensas och om du vill att den schemalagda genomsökningen ska genomsöka även de exkluderingar som anges i genomsökningsprofilens konfiguration.

6.Klicka på Slutför > Spara.