Web en e-mail

Klik op Beveiliging > Web en e-mail om toegang te krijgen tot Web- en e-mailbeveiliging in het hoofdvenster. Als u meer geavanceerde instellingen voor elke module wilt beheren, opent u Toepassingsvoorkeuren via cmd+, of klikt u op ESET Endpoint Antivirus for macOS in de macOS-menubalk en selecteert u Voorkeuren (Instellingen). De volgende beveiligingsmodules zijn beschikbaar binnen Web- en e-mailbeveiliging:

Web: bewaakt HTTP-communicatie tussen webbrowsers en externe servers.

Antiphishing-beveiliging: blokkeert potentiële phishing-aanvallen afkomstig van websites of uit domeinen.

E-mail: biedt controle van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via het POP3- en IMAP-protocol.