Bijwerken

Klik op Bijwerken in het hoofdvenster van het programma om de informatie over de huidige updatestatus te zien, waaronder de datum en tijd van de laatste gelukte update en of er een update nodig is.

Door regelmatig updates uit te voeren voor ESET Endpoint Antivirus for macOS weet u zeker dat uw computer optimaal is beveiligd. Door Automatische updates blijven de programmamodules en de systeemonderdelen altijd up-to-date. Naast automatische updates kunt u op Controleren op updates klikken om handmatig bijwerken te activeren. Als er een productupdate beschikbaar is, wordt informatie over de huidige en beschikbare versie weergegeven, samen met de grootte en releasedatum van de update. Als u verder wilt gaan met de productupdate, moet u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het privacybeleid accepteren. U kunt kiezen tussen Accepteren en nu bijwerken of Accepteren en bijwerken bij opnieuw opstarten. Als u meer details over de afzonderlijke productversies wilt zien, klikt u op de koppeling Zie logboek met wijzigingen.

Vorige geslaagde update: geeft de datum weer van de vorige geslaagde update. Als hier geen recente datum wordt weergegeven, zijn uw modules mogelijk niet actueel.

Vorige controle op bijwerken: geeft de datum weer van de vorige geslaagde controle op updates.

Als u geavanceerde instellingen voor ESET Endpoint Antivirus for macOS-update wilt wijzigen, opent u Toepassingsvoorkeuren via cmd+, of klikt u op ESET Endpoint Antivirus for macOS in de macOS-menubalk en selecteert u Voorkeuren (Instellingen). Als uw ESET Endpoint Antivirus for macOS wordt beheerd, kunt u geavanceerde update-instellingen op afstand configureren via ESET PROTECT On-Prem of ESET PROTECT CLOUD.

Als u detectiemodules via Terminal wilt bijwerken met het hulpprogramma upd, raadpleegt u het onderwerp Detectiemodules bijwerken via Terminal.