Computer

U vindt de configuratie van computerbeveiliging onder Beveiliging >. Computer. Dit venster toont de status van de modules Realtimebeveiliging van bestandssysteem en ESET LiveGrid©-reputatiesysteem. We raden u aan beide modules ingeschakeld te houden. Als u een van beide modules uitschakelt, is uw computer minder goed beveiligd.

computer_protection

U kunt op de wisselknop klikken om de functie Automatisch bijwerken in of uit te schakelen in het gedeelte Bijwerken. Wanneer Automatisch bijwerken is ingeschakeld, zoekt ESET Endpoint Antivirus for macOS naar de nieuwste productupdates en worden deze automatisch gedownload.