Beveiliging

U kunt het beveiligingsniveau voor uw computer, web en e-mail aanpassen via de optie Beveiliging in het hoofdvenster van de toepassing. Zowel het onderdeel Computerbeveiliging als Web- en e-mailbeveiliging bevat beveiligingsmodules die kunnen worden in- of uitgeschakeld. We raden u sterk aan om alle modules in te schakelen zodat u optimaal gebruik kunt maken van ESET Endpoint Antivirus for macOS en uw computer veilig kunt houden.