Tiedostojärjestelmän suojaus

Erilaiset tapahtumat voivat käynnistää tarkistuksen. ESET LiveGrid©-tekniikkaa (kuvattu osiossa nimeltä ThreatSense-moottorin parametrien asetukset) käyttävän reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen juuri luoduille ja vanhoille tiedostoille suorittamat toimenpiteet voivat olla erilaisia. Juuri luotuja tiedostoja voi hallita tarkemmin.

Voit ohittaa seuraavat tietovälineet Real-time-tarkistuksessa:

Paikalliset asemat - järjestelmän kiintolevyt

Siirrettävä tietoväline - USB-tallennusvälineet, Bluetooth-laitteet jne.

Verkkomedia - kaikki verkkoon liitetyt asemat

Oletuksena kaikki tiedostot tarkistetaan tiedoston avaamisen ja luomisen yhteydessä. Suosittelemme säilyttämään nämä oletusasetukset, sillä ne antavat tietokoneelle parhaan reaaliaikaisen suojauksen:

Voit myös ohittaa tarkistuksessa tietyt prosessit.

Suosittelemme, että käytät oletusasetuksia ja että muutat tarkistuksessa ohitettavia kohteita vain erityistapauksissa, esimerkiksi silloin, kun tietyn tallennusvälineen tarkistaminen hidastaa tiedonsiirtoa merkittävästi.