Suojaukset

Sovelluksen pääikkunan Suojaukset-asetuksen avulla voit säätää tietokoneen, verkon ja sähköpostin suojaustasoa. Tietokoneen suojaus- ja Verkko-/sähköpostisuojaus-osat sisältävät suojausmoduulit, jotka voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Suosittelemme pitämään kaikki moduulit käytössä, jotta voit hyödyntää tuotetta ESET Endpoint Antivirus for macOS täysimääräisesti sekä pitää tietokoneesi suojattuna.