Tietokone

Tietokoneen suojausasetukset kohdasta löytyvät kohdastaSuojaukset > Tietokone. Tämä ikkuna näyttää reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen ja ESET LiveGrid© -mainejärjestelmän moduulien tilan. Suosittelemme pitämään molemmat moduulit käytössä, sillä niiden kytkeminen pois käytöstä voi heikentää tietokoneen suojausta.

computer_protection

Voit ottaa Automaattinen päivitys -ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä Päivitys-kohdassa. Kun automaattinen päivitys on käytössä, ESET Endpoint Antivirus for macOS etsii uusimmat tuotepäivitykset ja lataa ne automaattisesti.