Internetbeskyttelse

Internetbeskyttelse overvåger kommunikation mellem webbrowsere og fjernservere i forbindelse med overholdelse af reglerne for HTTP (Hypertext Transfer Protocol).

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Web- og e-mail > Internetbeskyttelse kan du konfigurere følgende indstillinger:

Basis

Aktivér internetbeskyttelse – Overvåger HTTP-kommunikation mellem webbrowsere og fjernservere.

Webprotokoller

Aktiver HTTP-protokolkontrol – scanner den HTTP-kommunikation, der bruges af et program.

Programmet scanner kun trafik på porte, der er defineret i Porte, der bruges af HTTP-protokollen. Andre kommunikationsporte kan tilføjes, hvis det er nødvendigt. Flere portnumre skal afgrænses af et komma.

Administration af URL-adresse

Med administrationen af URL-adresser kan du angive HTTP-adresser, der skal blokeres, tillades eller udelades fra scanning. Websteder på listen over blokerede adresser er ikke tilgængelige. Websteder på listen over Fundet malware ignoreres adresser er adgang til uden at blive scannet for skadelig kode.

Hvis du kun vil tillade adgang til URL-adresser, der er angivet på listen Over tilladte adresser, skal du aktivere skyderen ud for Begræns URL-adresser.

Hvis du vil aktivere en liste, skal du aktivere skyderen ud for Liste aktiv for det pågældende listenavn. Hvis du vil modtage en meddelelse, når du indtaster en adresse fra den pågældende liste, skal du aktivere skyderen ud for Giv besked, når du ansøger.

Du kan bruge de særlige symboler * (stjerne) og ? (spørgsmålstegn) ved bygning af adresselister. Stjernen erstatter enhver tegnstreng, og spørgsmålstegnet erstatter ethvert symbol.

Du skal være særlig forsigtig, når du angiver udeladte adresser, da listen kun bør indeholde adresser, der er tillid til. På samme måde skal du sikre dig, at symbolerne * og ? bruges korrekt på denne liste.

ThreatSense-parametre

ThreatSense-parametre giver dig mulighed for at angive konfigurationsindstillinger for webadgangsbeskyttelsen, f.eks. Se ThreatSense-parametre for detaljerede oplysninger.