Beskyttelse af e-mailklienter

Beskyttelse af e-mailklient – Kontrollerer e-mailkommunikation, der er modtaget via protokollerne POP3 og IMAP.

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Web og e-mail Beskyttelse af e-mailklienter kan du konfigurere følgende indstillinger:

Basis

Integration af ESET Endpoint Antivirus for macOS med din e-mail-klient øger niveauet for aktiv beskyttelse mod skadelig kode i e-mails. ESET anbefaler, at du holder Aktivér e-mailbeskyttelse aktiveret.

E-mailprotokoller

IMAP- og POP3-protokollerne er de mest almindelige protokoller, der bruges til at modtage e-mailkommunikation i et e-mailklientprogram. IMAP (Internet Message Access Protocol) er en anden internetprotokol til hentning af e-mail. IMAP har nogle fordele i forhold til POP3. Flere klienter kan eksempelvis samtidig oprette forbindelse til den samme postkasse og vedligeholde oplysninger om meddelelsestilstand, f.eks. om meddelelsen er læst, besvaret eller slettet. Det beskyttelsesmodul, der leverer denne kontrol, startes automatisk ved systemstart og er derefter aktiv i hukommelsen.

ESET Endpoint Antivirus for macOS beskytter disse protokoller, uanset hvilken e-mail-klient der bruges, og uden at kræve omstrukturering af e-mail-klienten. Programmet scanner kun trafik på porte, der er defineret i Porte, der bruges af IMAP/POP3-protokollen. Andre kommunikationsporte kan tilføjes, hvis det er nødvendigt. Flere portnumre skal afgrænses af et komma.

ThreatSense-parametre

ThreatSense-parametre giver dig mulighed for at angive konfigurationsindstillinger for beskyttelse af e-mailklienter, f.eks. Se ThreatSense-parametre for detaljerede oplysninger.

Advarsler og meddelelser

Når en e-mail er blevet kontrolleret, kan der føjes en meddelelse med scanningsresultatet til meddelelsen. Du kan vælge at føje kodemeddelelser til modtaget og læst e-mail. Vær opmærksom på, at kodemeddelelser kan udelades i problematiske HTML-meddelelser, eller hvis meddelelser forfalskes af malware. Kodemeddelelserne kan føjes til modtagne og læse e-mails. De tilgængelige indstillinger er:

Aldrig – Der tilføjes ingen kodemeddelelser overhovedet.

Når der foretages en registrering – Det er kun meddelelser, som indeholder skadelig software, der markeres som kontrolleret (standard).

Til alle mails, når de scannes – Programmet vedhæfter meddelelser til alle scannede e-mails.

Opdater emne for sendt mail – Deaktiver denne indstilling, hvis du ikke ønsker, at e-mailbeskyttelsen skal inkludere en virusadvarsel i emnet for en inficeret e-mail. Denne funktion tillader en simpel, emnebaseret filtrering af inficeret e-mail (hvis det understøttes af dit e-mailprogram). Det øger også troværdighedsniveauet for modtageren og, hvis der registreres en infiltration, giver det værdifulde oplysninger om trusselsniveauet for en given e-mail eller afsender.

Tekst, der skal føjes til emnet i den registrerede e-mail – Rediger denne skabelon, hvis du vil ændre formatet for emnepræfikset for en inficeret e-mail. Denne funktion erstatter meddelelsesemnet "Hej" for følgende format: "[registrering %VIRUSNAME%] Hej". Variablen %VIRUSNAME% repræsenterer registreringen.