Brugerflade

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Brugergrænsefladen kan du konfigurere følgende indstillinger:

Brugerfladeelementer

Tillad en bruger at åbne grafisk brugergrænseflade – deaktiver denne indstilling for at forhindre brugere i at få adgang til gui'en. Dette kan være nyttigt i administrerede miljøer eller i situationer, hvor du skal bevare systemressourcer.

Vis ikon i menulinjen ekstramateriale – deaktiver denne indstilling for at fjerne ESET Endpoint Antivirus for macOS-ikonet fra ekstraelementer på menulinje af macOS Menu Bar (øverst på skærmen).

Meddelelser

Vis meddelelser på skrivebord – skrivebordsmeddelelser (f.eks. vellykkede opdateringsmeddelelser, fuldførelse af virusscanningsopgaver eller nye trusler) repræsenteres af et lille pop op-vindue ved siden af macOS Menulinjen. Hvis den er aktiveret, kan ESET Endpoint Antivirus for macOS informere dig, når en ny hændelse indtræffer.

Statusser

Programstatusser – klik på Rediger for at konfigurere, hvilke programstatusser der skal vises en meddelelse i vinduet Beskyttelsesstatus, og hvilke programstatusser der skal rapporteres til ESET PROTECT On-Prem webkonsollen.