Oversigt

Klik på Oversigt i programmets hovedvindue for at få vist oplysninger om computerens aktuelle beskyttelsesniveau.

overview

I oversigtsvinduet vises også den aktuelle opdateringsstatus, herunder dato og klokkeslæt for den seneste vellykkede opdatering.

ESET Endpoint Antivirus for macOS kan vise en af følgende beskyttelsesstatusser:

Du er beskyttet med et grønt sidehoved – maksimal beskyttelse er sikret.

Handling påkrævet med et orange sidehoved – ESET Endpoint Antivirus for macOS kræver opmærksomhed for et ikke-kritisk problem.

Sikkerhedsadvarsel med et rødt sidehoved– der er et kritisk problem, og maksimal beskyttelse er ikke sikret

Hvis beskyttelsesstatussen er Handling påkrævet eller Sikkerhedsadvarsel, viser vinduet beskyttelsesstatus meddelelser med yderligere oplysninger og foreslåede løsninger.

Hvis du ikke kan løse et problem ved hjælp af de foreslåede løsninger, kan du søge i ESET vidensbase. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du indsende en anmodning om teknisk support fra ESET.