Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus predstavlja nov pristop k resnično integrirani računalniški varnosti. Najnovejša različica osrednjega pregledovalnika ESET LiveGrid® hitro in natančno varuje vaš računalnik. Rezultat je inteligenten sistem, ki omogoča nenehen pregled nad napadi in zlonamerno programsko opremo, ki ogrožajo vaš računalnik.

ESET Endpoint Antivirus je celovita varnostna rešitev, ki je rezultat naših dolgoletnih prizadevanj združiti najvišjo raven zaščite pri najmanjšem odtisu v sistemu. Napredne tehnologije, ki temeljijo na umetni inteligenci, omogočajo proaktivno izločanje infiltracij virusov, vohunske programske opreme, trojanskih konjev, črvov, oglaševalske programske opreme, korenskih kompletov in drugih napadov prek interneta, ne da bi omejevale delovanje sistema ali motile delovanje računalnika.

ESET Endpoint Antivirus je v osnovi namenjen za uporabo v delovnih postajah podjetij.

V razdelku Namestitev so teme pomoči zaradi boljše orientacije in konteksta razdeljene v poglavja in podpoglavja, vključno s temami Prenos, Namestitev in Aktiviranje.

Uporaba programa ESET Endpoint Antivirus s storitvijo ESET PROTECT v okolju podjetja omogoča preprosto upravljanje poljubnega števila odjemalskih delovnih postaj, uveljavljanje pravilnikov in pravil, nadziranje zaznavanja in oddaljeno konfiguriranje odjemalcev iz katerega koli računalnika v omrežju.

V poglavju Pogosta vprašanja so našteta nekatera najpogostejša vprašanja in težave.


Funkcije in prednosti

Preoblikovan uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik v tej različici smo korenito preoblikovali in poenostavili na podlagi rezultatov preskusov uporabnosti. Natančno smo pregledali besedilo in obvestila v grafičnem uporabniškem vmesniku, ki zdaj podpira tudi jezike, ki se pišejo od desne proti levi, kot sta hebrejščina in arabščina. Spletna pomoč je zdaj del izdelka ESET Endpoint Antivirus in zagotavlja vsebine za podporo, ki se posodabljajo dinamično.

Temni način

Razširitev, s katero lahko hitro preklopite zaslon na temno temo. Želeno barvno shemo lahko izberete v razdelku Elementi uporabniškega vmesnika.

Zaščita pred virusi in vohunsko programsko opremo

Proaktivno zazna in izbriše več znanih in neznanih virusov, črvov, trojanskih konjev in korenskih kompletov. Napredna hevristika označi celo neznano zlonamerno programsko opremo, tako da vas zaščiti pred neznanimi grožnjami in jih odpravi, preden vam lahko škodijo. Zaščita spletnega dostopa in Preprečevanje lažnega predstavljanja delujeta na podlagi spremljanja komunikacije med spletnimi brskalniki in oddaljenimi strežniki (tudi SSL). Zaščita e-poštnega odjemalca omogoča nadzor e-poštne komunikacije, prejete prek protokolov POP3(S) in IMAP(S).

Redne posodobitve

Redno posodabljanje orodja za zaznavanje (prej zbirka virusnih definicij) in modulov programa je najboljši način zagotavljanja največje ravni varnosti v računalniku.

ESET LiveGrid®
(Ugled v oblaku)

Ugled izvajajočih se procesov in datotek lahko preverite neposredno v programu ESET Endpoint Antivirus.

Upravljanje na daljavo

ESET PROTECT omogoča upravljanje izdelkov ESET v delovnih postajah, strežnikih in mobilnih napravah v omrežnem okolju z enega osrednjega mesta. S komponento ESET PROTECT Web Console (ESET PROTECT Web Console) lahko nameščate rešitve ESET, upravljate opravila, uveljavljate varnostne pravilnike, spremljate stanje sistema in se hitro odzovete na težave ali grožnje v oddaljenih računalnikih.

Zaščita pred napadi iz omrežja

Analizira vsebino omrežnega prometa in ščiti pred napadi iz omrežja. Ves promet, ki bi lahko bil škodljiv, se blokira.

Spletni nadzor (le za ESET Endpoint Security)

Spletni nadzor omogoča blokiranje spletnih strani z morebitno žaljivo vsebino. Poleg tega lahko delodajalci ali skrbniki sistema preprečijo dostop do več kot 27 vnaprej določenih kategorij spletnih mest in več kot 140 podkategorij.