ESET-online-ohje

Hae Suomi
Valitse aihe

Etäsijainnista hallinnoitavien päätelaitteiden ohjeet

ESET-yritystuotteita ja tuotetta ESET Endpoint Antivirus voidaan hallinnoida etäsijainnista verkkoympäristössä olevissa asiakastyöasemissa, palvelimissa ja mobiililaitteissa yhdestä keskitetystä sijainnista. Järjestelmänvalvojat, joilla on hallinnassaan yli 10 asiakastyöasemaa, voivat ottaa jonkin ESET-etähallintatyökalun käyttöön ja käyttää sitä yhdestä keskitetystä sijainnista ESET-ratkaisujen käyttöönottoon, tehtävien hallintaan, suojauskäytäntöjen pakotukseen, järjestelmän tilan valvontaan ja etätietokoneiden ongelmien tai uhkien nopeaan selvittämiseen.

ESET-etähallintatyökalut

ESET Endpoint Antivirus on hallinnoitavissa etäsijainnista ratkaisulla ESET PROTECT tai ESET PROTECT Cloud.

  • ESET HUB – Keskitetty yhdyskäytävä yhtenäiseen ESET PROTECT -suojausalustaan. Se mahdollistaa keskitetyn identiteettien, tilausten ja käyttäjien hallinnan kaikissa ESET-alustamoduuleissa. Katso lisätietoja tuotteen aktivoimisesta kohdasta ESET PROTECT:n käyttöoikeuksien hallinta. ESET HUB korvaa ESET Business Account:n ja ESET MSP Administrator:n kokonaan.

Muita tietoturvatuotteita

  • ESET Inspect – Kattava päätepisteiden tunnistus- ja reagointijärjestelmä, johon sisältyy esimerkiksi seuraavat ominaisuudet: tapausten tunnistus, tapausten hallinta ja niihin reagointi, tietojen kerääminen, vaaratilanteista ilmaisevien asioiden tunnistus, poikkeavuuksien tunnistus, käyttäytymisen tunnistus ja käytäntörikkomukset.
  • ESET Endpoint Encryption – On kattava tietoturvasovellus, joka on suunniteltu suojaamaan tietojasi käytön ja käyttämättömyyden aikana. ESET Endpoint Encryption:n avulla voit salata tiedostoja, kansioita ja sähköposteja tai luoda salattuja virtuaalilevyjä, pakata arkistoja ja poistaa tiedostoja turvallisesti työpöydän silppurin avulla.

Kolmansien osapuolten etähallintatyökalut

Parhaat käytännöt

Toimintaoppaat