GPO- tai SCCM-käyttöönotto

ESET Endpoint Antivirus Voidaan asentaa suoraan asiakastyöasemaan-palvelintehtävää käyttämällä, mutta se voidaan asentaa myös hallintatyökaluilla, joita ovat esimerkiksi ryhmäkäytäntöobjektit (GPO), Software Center Configuration Manager (SCCM), Symantec Altiris ja Puppet.

Hallinnoitu (suositus)

Jos kyseessä on hallinnoitu tietokone, ensin asennetaan ESET Management -agentti ja sitten ESET Endpoint Antivirus otetaan käyttöön kohteen ESET PROTECT kautta. ESET PROTECT on asennettava verkkoosi.

1. Lataa erillinen asennusohjelma ESET Management -agentille.
  2. Valmistele GPO-/SCCM-etäkäyttöönoton komentosarja.
  3. Ota ESET Management -agentti käyttöön joko ratkaisulla GPO tai SCCM.
  4. Varmista, että asiakastietokoneet on lisätty kohteeseen ESET PROTECT.
  5. Ota ESET Endpoint Antivirus käyttöön asiakastietokoneissa ja aktivoi se.

note

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

Hallinnoimaton

Jos kyseessä on hallinnoimaton tietokone, ESET Endpoint Antivirus voidaan ottaa käyttöön suoraan asiakastyöasemissa. Tätä ei suositella, koska et voi seurata kaikkien ESET-päätelaitetuotteiden käytäntöjä työasemissa etkä pakottaa niitä käyttöön.

Oletusarvon mukaan ESET Endpoint Antivirus ei aktivoidu asennuksen jälkeen, eikä se siksi ole toiminnassa.

Vaihtoehto 1 (ohjelmistoasennus)

1. Lataa .msi-asennusohjelma tuotteelle ESET Endpoint Antivirus.
  2. Luo .mst-muuntopaketti .msi-tiedostosta (esimerkiksi editorilla Orca .msi) ja lisää tuoteaktivointiominaisuus (lisätietoja on kohdassa ACTIVATION_DATA komentorivin asennusta käsittelevässä osiossa).

arrow_down_business Näytä .mst-tiedoston luontivaiheet Orcassa
  1. Valinnainen: Jos haluat tuoda mukautetun ESET Endpoint Antivirus .xml -kokoonpanotiedoston (esimerkiksi ottaaksesi RMM:n käyttöön tai määrittääksesi välityspalvelimen asetukset), aseta cfg.xml-tiedosto samaan sijaintiin kuin .msi-asennusohjelma.
  2. Ota .msi-asennusohjelma käyttöön .mst-tiedostolla etäyhteyden kautta joko GPO:n (ohjelmistoasennus) tai SCCM:n avulla.

Vaihtoehto 2 (ajoitettu tehtävä)

1. Lataa .msi-asennusohjelma tuotteelle ESET Endpoint Antivirus.
  2. Valmistele komentoriviasennuksen komentosarja, johon lisätään tuoteaktivointiominaisuus (katso ACTIVATION_DATA).
  3. Määritä .msi-asennusohjelma ja .cmd-komentosarja verkon kaikkien työasemien käytettäviksi.
  4. Valinnainen: Jos haluat tuoda mukautetun ESET Endpoint Antivirus .xml -kokoonpanotiedoston (esimerkiksi ottaaksesi RMM:n käyttöön tai määrittääksesi välityspalvelimen asetukset), aseta cfg.xml-tiedosto samaan sijaintiin kuin .msi-asennusohjelma.
  5. Valmistellun komentorivin asennuskomentosarjan käyttöönotossa toimii joko GPO tai SCCM.
      • Jos käytössä on GPO, valitse Ryhmäkäytäntöasetukset > Ryhmäkäytännön ajoitetut tehtävät > Välitön tehtävä

note

Jos et halua käyttää ESET PROTECT:tä ESET-päätelaitetuotteiden etähallintaan, ESET Endpoint Antivirus sisältää RMM:lle tarkoitetun ESET-laajennuksen, jolla voit valvoa ja kontrolloida ohjelmistojärjestelmiä paikallisesti asennetulla agentilla. Hallintapalveluntarjoaja voi käyttää tätä agenttia. Etsi lisätietoja