Asennus

ESET Endpoint Antivirus tukee useita asennusmenetelmiä asiakastyöasemissa, elleiESET Endpoint Antivirus oteta etäyhteyden avulla käyttöön asiakastyöasemissa ESET PROTECT- tai ESET PROTECT Cloud -ohjelmien avulla.

note

Voit päivittää versiosta ESET Endpoint Antivirus versioon ESET Endpoint Security suorittamalla ESET Endpoint Security -asennusohjelman ja ESET Endpoint Antivirus:n. Sinun on kuitenkin asennettava sama tai uudempi versio.

Menetelmät

Tarkoitus

Latauslinkki

Asennus ESET AV Remover-työkalulla

ESET AV Remover -työkalun avulla voit poistaa melkein minkä tahansa järjestelmääsi aiemmin asennetun virustentorjuntaohjelman ennen asennuksen jatkamista.

Lataa 64-bittinen
Lataa 32-bittinen

***Asentaminen (.exe)

Asennusprosessi ilman ESET AV Remover -ohjelmaa.

Lataa 64-bittinen
Lataa 32-bittinen

Asennus (.msi)

Yritysympäristöissä .msi-asennusohjelma on suositeltava asennuspaketti. Syy tähän on offline- ja etäkäyttöönotot, jotka käyttävät erilaisia ESET PROTECTin kaltaisia työkaluja.

Lataa 64-bittinen
Lataa 32-bittinen

Komentoriviltä asentaminen

ESET Endpoint Antivirus on asennettavissa paikallisesti komentorivin avulla tai etäyhteydellä ESET PROTECT -asiakastehtävällä.

N/A

GPO- tai SCCM-käyttöönotto

Hallintatyökaluilla (kuten GPO tai SCCM) voit ottaa käyttöön ESET Management Agentin ja ESET Endpoint Antivirus -tuotteen asiakkaiden työasemiin.

N/A

Käyttöönotto RMM-työkaluilla

Etähallinta- ja valvontatyökalulle (RMM) tarkoitetuilla ESETin DEM-laajennuksilla voit ottaa tuotteen ESET Endpoint Antivirus käyttöön asiakastyöasemissa.

N/A

ESET Endpoint Antivirus on saatavilla yli 30 kielellä.