Tuotteen ESET Endpoint Antivirus käyttöliittymän pienentäminen

Etähallintaa käytettäessä voi soveltaa valmiiksi määritettyä näkyvyyskäytäntöä.

Jos et halua käyttää sitä, tee seuraavat manuaaliset toimet:

1. Siirry lisäasetuksiin painamalla F5-näppäintä ja laajenna Käyttöliittymä > Käyttöliittymän osat.
  2. Määritä Aloitustila-arvo haluamaksesi. Lisätietoja aloitustiloista.
  3. Poista Näytä käynnistyskuva käynnistettäessä- ja Käytä äänimerkkiä -asetukset käytöstä.
  4. Määritä Ilmoitukset-asetukset.
  5. Määritä Sovellusten tilat -asetukset.
  6. Määritä Vahvistusviestit-asetukset.
  7. Määritä Hälytykset ja viestiruudut -asetukset.