Sådan oprettes opdateringsopgaver

Du kan udløse opdateringer manuelt ved at klikke på Opdater i hovedmenuen og derefter klikke på Opdater moduler.

Opdateringer kan også køres som planlagte opgaver. Konfigurer en planlagt opgave ved at klikke på Værktøjer > Planlægningsværktøj. De følgende opgaver er som standard aktiveret i ESET Cyber Security Pro:

Jævnlig automatisk opdatering

Automatisk opdatering efter brugerlogin

Hver af opdateringsopgaverne kan ændres, så de opfylder dine behov. Ud over standardopdateringsopgaverne kan du oprette nye opdateringsopgaver med en brugerdefineret konfiguration. Du finder yderligere oplysninger om oprettelse og konfiguration af opdateringsopgaver i afsnittet Planlægningsværktøj