Avancerede indstillinger

Du kan deaktivere meddelelser, der vises efter hver korrekt opdatering, ved at markere Vis ikke meddelelser om fuldførte opdateringer.

For at hente udviklingsmoduler, der er i den sidste testfase, skal Førudgivelsesopdatering aktiveres. Førudgivelsesopdateringer indeholder ofte programrettelser til problemer med produktet. Forsinket opdatering henter opdateringer få timer efter, de er udgivet, for at sikre, at klienter ikke modtager opdateringer, før det er bekræftet, at de ikke indeholder nogen former for problemer.

ESET Cyber Security Pro optager øjebliksbilleder af registrerings- og programmoduler til brug med funktionen Annuller opdatering. Lad Opret øjebliksbilleder af opdateringsfiler være aktiveret for at få ESET Cyber Security Pro til at optage disse øjebliksbilleder automatisk. Hvis du har mistanke om, at en ny opdatering af registreringsmoduler og/eller programmoduler kan være ustabil eller ødelagt, kan du bruge funktionen til annullering af opdateringer for at gå tilbage til den tidligere version og deaktivere opdateringer i en valgt tidsperiode. Hvis du vil annullere opdateringer og vende tilbage til den ældste version i historikken, skal du klikke på Annuller opdatering. Du kan også aktivere opdateringer, du tidligere har deaktiveret, hvis du har udskudt dem uendeligt. Når du bruger funktionen Annuller opdatering til at gå tilbage til en tidligere opdatering, skal du bruge rullemenuen Angiv afbrydelsesperioden til for at angive den tidsperiode, du vil afbryde opdateringer i. Hvis du vælger Indtil de aktiveres, fortsætter normale opdateringer først, når du gendanner dem manuelt. Hvis du vil gendanne opdateringer manuelt, skal du klikke på Tillad. Vær forsigtig, når du angiver tidsperioden, hvor opdateringer skal afbrydes.

Angiv automatisk højst tilladte alder for registreringsprogrammet – Her kan du angive den maksimale tid (i dage), hvorefter registreringsmodulerne rapporteres som forældede. Standardværdien er 7 dage.