Opgradering af ESET Cyber Security Pro til en ny version

Det er vigtigt for maksimal beskyttelse, at du bruger det seneste build af ESET Cyber Security Pro. Søg efter en ny version ved at klikke på Startside i hovedmenuen. Hvis der findes en ny build, vises en meddelelse. Klik på Få mere at vide... for at vise et ny vindue, der indeholder versionsnummeret for det nye build og ændringslogfilen.

Klik på Ja for at overføre den seneste build, eller klik på Ikke nu for at lukke vinduet og overføre opgraderingen senere.

Hvis du klikker på Ja, bliver filen overført til din overførselsmappe (eller standardmappen angivet af din browser). Når filen er overført, skal du starte filen og følge installationsvejledningen. Dit brugernavn og din adgangskode overføres automatisk til den nye installation. Vi anbefaler, at du jævnligt søger efter opgraderinger, især når du installerer ESET Cyber Security Pro via en cd eller dvd.